950x534 768x420

2019-2020 Sonbahar - Kış Sezonunu En Trend Saç Renkleri | Garnier

2019-2020 Sonbahar - Kış Sezonunu En Trend Saç Renkleri

 

2019-2020 Sonbahar - Kış Sezonunu En Trend Saç Renkleri

Bu sene en popüler 2019 saç renkleri arasında platin sarılar, sıcak kahveler, bakır tonlu kızıllar, açık kumral ve siyah vardı. 2020 kışında trend olan sarı saç renkleri, küllü ve soğuk tonlardan daha sıcak olan altın sarısı tonlara kayıyor. 2020 saç renkleri kumral saç rengi ve diğer açık saç renkleri açısından da oldukça fazla seçenek sunuyor. Yeni saç renkleri denemek isteyenler, bu sene açık kahverengi tonlarda, doğal saç renkleri tercih edebilir. Siyah ya da koyu kestane gibi koyu renkli saçların varsa önce, kahve saç rengi seçeneklerinden birine yönelebilir ve giderek saçlarının rengini açabilirsin. Bu kışın en moda saç renkleri arasında sarı, bakır saç renkleri ve kumraldan açık kahverengi kadar uzanan açık saç renkleri dikkat çekiyor.

Kışkırtıcı Kızıllar Bu Sezon da Ön Planda

Yeni saç renkleri araştırıyor ve marjinal bir değişim yapmak istiyorsan, kızıl saçlı olmayı düşünebilirsin. Koyu saç renkleri kolaylıkla kızıla/bakıra dönebilir. Eğer ilk kez saçını boyuyorsan ve kızıl tonları kullanmak istiyorsan, saçını kademeli olarak açabilir ve senin cilt rengine uygun kızıl/bakır tonu yakalayıncaya kadar birkaç sefer aynı renk saç boyası ile boyayabilirsin. İkinci ya da üçüncü boyamada saçlarına renk açma işlemi uygulamadan, istediğin kızıl tonu elde edebilirsin. Bakır saç renkleri koyu renkli bir saça uygulandığında, açık renkli bir zemine uygulandığından daha fazla kalıcı olacaktır. Saçlarını yıpratmadan boyamak istiyorsan, doğal yağ özleri ile saçını besleyen Garnier Color Naturals'ı tercih edebilirsin.

Saçlarını ilk kez kızıl yapacaksan, doğal durmayacağından veya ten rengine yakışmayacağından endişe ediyor olabilirsin. En doğal ve en güzel saç renkleri Garnier Color Naturals saç boyası serisinde olduğu için, böyle bir endişeye kapılmamalısın. Saçların koyu kahve saç rengi ya da kestane rengi ise Garnier Color Naturals 4.6 Kestane Kızıl ile saçlarına muhteşem bir kızıllık katabilirsin. Garnier saç boyası, yoğun renk pigmentleri sayesinde koyu renkli saçlarda bile etkilidir. Beyaz tenli ya da buğday tenliysen, Garnier Color Naturals 7.4 Sultan Bakırı rengi ile sıcak ve doğal bakır tonu yüzünün ifadesini daha yumuşak gösterecek ve ten rengin ile son derece uyumlu olacaktır.

Kumral Saç Rengi Yine Trendler Arasında

2019 saç renkleri arasında kumral saç rengi, ön plana çıkan saç renkleri arasında. Garnier Color Naturals saç boyası serisinde 7 Kumral, 7N Doğal Kumral, 8N Doğal Açık Kumral ve 7.1 Küllü Kumral olmak üzere dört farklı kumral tonu var. Kahve, kestane veya siyah gibi koyu saç renkleri kullananlar, saçlarını kumral yapmak istediğinde küllülük içeren soğuk bir kumral mı yoksa bakırlık içeren sıcak bir kumral mı istediklerine karar vermelidir. Kumral saç rengi her cilt tonuna yakışan ve çok doğal duran, kullanışlı bir ara renktir. Koyu saç rengi kullanmaktan sıkıldıysan ama sarışın da olmak istemiyorsan, kumral ya da kahve saç rengi tercih edebilirsin. Açık saç renkleri seni daha pozitif ve neşeli bir ruh haline sokabilir. Soğuk ve karanlık kış aylarında tam da ihtiyacın olan bu, değil mi?

Kışın Soğuğuna İnat, Garnier Color Naturals 9 ile Etrafı Aydınlat

Garnier Color Naturals 9 Sarı rengi, ne küllü sarı ne de bakır tonlar içerir. En güzel sarı saç renkleri arasında yer alır ve doğal sarışın olmak isteyenler için ideal bir seçimdir. Formülündeki zeytinyağı, avokado ve karite yağları ile saçını besler, parlaklık kazandırır ve saç yüzeyinde koruyucu bir bariyer oluşturarak saçlarını korur. Saçlarını beslerken, saçlarına ipeksi bir yumuşaklık katan Garnier 9 Sarı, koyu renk saçlara uygulandığında istediğin sonucu vermez, ama açık saç renkleri üzerine uygulandığı takdirde çok doğal ve sıcak tonlu bir açık sarı elde edilebilir. Sarı saç renkleri arasında en doğal duran tonlardan biri olan Garnier Color Naturals 9 Sarı rengi, 2020 yılının en güzel saç renkleri içerisinde yer alıyor. Ten rengine uygun bir sarı tonu arıyorsan, internette saç rengi modelleri arasından senin cilt tipine uygun olanları bulabilir ve saçlarını iddialı bir renge boyamadan önce fikir edinebilirsin. Garnier Color Naturals 9 Sarı, hem beyaz tenliler hem de buğday tenlilere yakışan bir tondadır; ne çok sıcak (altın sarısı) ne de soğuk (platin) bir tondadır, tam ortada olan ideal bir sarıdır.